kvinnen i den røde drakten

Han lå i sengen og så ut av vinduet. "Shit Weather" ... regnet strømmet ned. Han reiste seg og gikk i badekaret. Etter å ha kledd, kjørte han inn til byen for å jakte. Han parkerte i Bruun parkeringshus.
Han gikk rolig rundt mens han ubemerket, men betale fully sunn reir terreng mulig byttedyr. Han tok sin tid. Det var mange potensielle ofre; unge jomfru jenter i trange jeans og høye støvler - nymodne smidig frukt bare klar til å bli plukket og trent. Eller fullt modne frodige middelaldrende kvinner, ivrig etter å være fornøyd med en kunnskapsrik og imøtekommende lover. Høy og lav, tykk og tynn, alle vakre på sin egen måte. At han gikk av, kvinner som utstrålte noe sensuell. Det var klar over sin seksualitet, og var ikke redd for å vise det, uten å være direkte vulgær. Feminine tillit man kan kalle det.
Etter en times tid rekognosering, så han en kvinne i førtiårene. Hun hadde på seg en svart frakk som var åpen, så du kunne se at hun hadde en stram rød drakt under. Hun hadde nylonstrømper med en søm på ryggen og åpne stilettos. Håret hennes var lang og svart og ble holdt vekk fra ansiktet med et par Dior solbriller, og hennes lepper og negler på både fingre og tær var rød som å gå etter. Hun var ikke tynn og ikke overvektig - hun var perfekt. Høy, timeglassformet, med en frekk bubblebutt-ass og store lubben bryster hun åpenbart ikke prøver å skjule. Hun var ganske stolt av dem.
Han fulgte henne med blikket. Hun gikk rolig og avslappet. Intermediate, nesten grasiøst i høye hæler, mens hun så på vinduene.
Etter litt fikk hun øye på ham. Først hun uttrykksløs eller kanskje litt overrasket over ham, men deretter tilbake henne sin lille smilet og intense blikk. Han var alt i svart - svart frakk, svart dress, svart turtleneck genser og sorte sko. Hun så ned, smilte for seg selv og så så i butikkvinduet på nytt. Han beveget seg sakte nærmere henne med en trygg utstråling som gjorde henne pusten dress å være litt raskere. Han sto ved siden av henne og så på alle dame sko i butikkvinduet. Senere hadde hun ofte tenkt på hva som kan gjøres henne på den måten å invitere, men hun fikk aldri et svar nærmere enn hans meget sterk utstråling. Hun tok solbriller i hånden og kastet cavalier med hår. Så bøyde hun seg forover og stakk en tempel i hans litt åpen munn og la tungen leke med den mens hun så på et bestemt par sko. Han kunne ikke unngå å se henne imponerende cleavage reflektert i glasset, og han gjorde merke til at hun hadde noe annet enn et snøre bra under dressjakken. Han sukket tungt mykt og smilte for seg selv. Hun rettet seg opp igjen og la seg langfingeren på den andre hånden uhell berøre toppen av brystet, akkurat der hennes jakker vers oppfylt. Så snudde hun ryggen til ham og tok noen skritt til neste butikkvindu.
Kispus han tenkte, men ble stående og la blikket gli sakte nedover kroppen fra halsen til tærne og tilbake igjen. Hun kunne ikke unngå å legge merke det, fordi han ikke prøver å skjule det. Hun satte brillene opp håret igjen, og øynene deres møttes igjen, denne gangen i glasset. En skøyeraktige smil stryke leppene hennes mens de begge holdt hverandres blikk for noen lange sekunder. Hun ga i første, kremtet lett og tok noen flere trinn til neste vindu. Denne gangen han ikke ta øynene fra henne og gikk sakte nærmere henne, og til slutt var han så nær at han kunne lukte parfymen hennes. Hun var rød i kinnene og bet henne bevisstløs i underleppen og avslørte at hun var litt varm. "Gå inn og prøve noe for meg," sa han stille, men budgiveren. Hun nølte. "Hva bør jeg prøve?" Hun svarte sakte. "Støvlene er" sa han og pekte på et par høyhælte støvler som gikk godt over kneet. Hun så på dem og hennes pust var rask og grunne. Hva skjedde? Men det var noe med ham, en aura som gjorde henne lyst til å gjøre som han sa, å gjennomgå. Hun gikk inn i butikken. Han var ute og så på henne gjennom vinduet. Hun spurte ekspeditrisen om noe, og hun forsvant og kom tilbake med riktig størrelse. Hun satte seg ned og tok hans spurte og stakk foten i støvelen. Hun måtte reise seg fra lav krakk og løfte opp skjørtet for å pakke bagasjerommet. Dette avslørte at hennes nylonstrømper ble selv sittende, noe som fikk ham til å sukke igjen. Hun så på ham i øyekroken. Han så på den andre støvelen og nikket svakt. Hun satte seg ned igjen og gjentok prosedyren. Etter å ha vandret rundt i butikken og speilet selv, pakket henne støvlene ned igjen og satt ut for å ta dem av. Han gikk inn og satte seg foran henne. Han så opp på henne og rakte hånden. Hun nølte, men så lagt henne foten opp slik at han kunne hjelpe henne støvelen. Han var treg og svak og holdt blikket stund. Han tok forsiktig tak i foten hennes og så på den.

se mere

Bilderesultat for red dress

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

IndiaAss

IndiaAss

40, Agdenes

Liker du brunt sukker? Da har du kommet til riktig plass, jeg er nemlig full av brunt sukker, vil du slikke av?:-p he he

Kategorier

Arkiv

hits