Diskoteksprinsesen

Jack var sulten og så på jenta på disco dansegulvet. Han hadde gjort diskret i en halvtime nå. Hun hadde ikke tatt hensyn til noe. For opptatt dans, muaikken og sannsynligvis mest av alt selv.

Hun så ut som en jente som kunne tilbringe en hel natt smilende i midten av nattelivet. Den stramme fasjonable klær avslørte en fin kropp. Så tynn at hun hadde en fin midje og god form, men ikke så tynn at det tok noe fra rumpa og brystene. Hennes stram topp ville være så lavt snitt som du kan se hennes store bryster spretter forsiktig i takt med musikken. Håret ble blonde på litt kunstig måte som avslørte at hun hadde bleket det. Ansiktet hans så veldig søt ut med en liten nese og noen brune øyne. Det beste var trolig hennes rumpe. Ikke for stor og ikke for lite og med nydelig rundballer hun ivrig vris rundt i takt med musikken. Jack betraktet henne til å være 19-20 år gammel.

Den litt blanke smilende blikk hun hadde fått Jack å lure på om hun kanskje var spesielt intelligent, men det ble raskt klart for ham at hun ikke trengte å være. Hun var nemligt klart hjemme. Disco dansegulvet var hennes rike, og hun visste det meget sentral beliggenhet.

I halvtime tiden hadde Jack sett henne hadde minst ti gutter prøvde å sette pass på henne. Hun smilte alltid frekk, flørtende dans med dem, tok de drikker hun ble tilbudt før hun praktisert avvist dem eller funnet noen nye gutter. Hun danset så sexy med alle menn som han begynte å håpe at han hadde en sjanse, men hun sidestepped praktisert alle forsøk fra gutta for å få flere til å skje.

Jack trodde at hun kunne trygt tilbringe hele veien. Fristende, fristende og forførende hun kunne bruke ild ukritisk uten noensinne å gå hjem med noen eller gi noen innløsning av alle ønskene hun vekket i dem. "Ikke etter i kveld," tenkte Jack mens han grunnet hans planer.

Han gikk ut i gangen og røyke en sigarett før han var alene. Så gikk han til damene rommet. Det var en gammeldags toalett med en rød-hvit utseende som var koblet til låsen. Diskret lokket ham klinke til rød med sin lommekniv, slik at døren var låst fra utsiden.

Så gikk han tilbake og kjøpte en cola mens du venter i køen for damene vokste.

Etter en annen fyr hadde kjøpt disco prinsesse en drink i en annen fåfengt forsøk på å vinne hennes gunst frivillig craving også for henne. Forgjeves forsøkte hun å komme til dametoalettet, men køen var nå så lenge at hun snart ga opp. Iriteret hun gikk til døren og Jack fulgte diskret etter.

Da de var utenfor Jack tok sin mobiltelefon og lot han ble engasjert i en lang samtale om hvor hans venner var i byen. På denne måten synes ikke mistenkelig at han fulgte henne fra en trygg avstand.

Inne, smilte han ved tanken på hennes forfengelighet jobbet for ham. En jente som henne kunne aldri finne å tisse et sted noen kunne møte henne. Jack visste at den eneste virkelig diskret sted i nærheten var dårlig opplyst park noen kvartaler unna.

Hun gikk inn i parken mens han gikk på veien langs parken fortsatt fordypet i hans fiktive mobil samtale. En gang han var utenfor hørevidde han sette telefonen i jakkelommen. I den samme lommen var en plastpose. I det var en klut dynket i klor form. Når det kom til anestesi, de eldste metodene er fortsatt den mest effektive.

Jack gikk tilbake til parken og bare klarte å komme inn i mørket bort fra gatelyktene da han møtte jenta på vei ut igjen.

"Unnskyld meg?" spurte Jack. "Du ville ikke vet hvilken vei er den raskeste ned til stasjonen? Jeg har vært borte fra mine venner."

Øynene hennes lyser lettet inn et smil. "Joda. Bare følg veien mot venstre til du kommer til ideen. Da er det ..."

Mer gjorde hun ikke si for Jack hoppet opp, tok henne med en arm mens han holdt kluten til munnen med den andre. Kluten dempet lyden av hennes livredde skrik og hans sterke grep holdt henne og hennes armer på plass. Etter noen sprællen og en døsig forsøk på å skrike igjen, kroppen hennes slappe av.

Jack holdt skuldrene da han gikk til bilen hans som holdt hendig parkert i utkanten av parken. Han var ikke opprørt på kort slæbetur med jenta, så han ikke trenger å fortelle sin dekkhistorie for en full søster. Da han ankom han kastet henne inn i baksetet.

Så tok han behendig og tapet hennes armer og ben med duct tape. Sett en svart klut pose over hodet og snørrede det før han la henne sove kroppen i sin spesiallagde hulrom under baksetet. Dette hadde den fordelen at den kan bare åpnes fra utsiden.

Etter noen minutter, Jack huset på vei ut av byen. Han ledet for sitt hjemland. Det ble fullstendig isolert med mange kilometer til nærmeste nabo. Da han kom opp uventet han henne ut av bilen. Dro henne forsiktig inn i huset og inn i kjelleren.

Hans to kjelleren ble spesielt bygget for utleie

Jenta virket fortsatt litt desorientert fra den brutale voldtekten av ansiktet hennes da Jack kom tilbake med en ny pisk. Hennes maskare hadde kjørt ut, ble håret bustete og hun hadde spytt og sæd som kjører ut av munnviken. Hennes perfekte runde baken hadde røde kuber for hver millimeter og en fin rød avtrykk av hendene på hver balle. Hun lå med hodet flatt ned på sengen, puste hardt og fort som hun var i en annen verden.

Jack sto med pisken over skulderen og nøt synet. Deretter festet han jentas ben av sengen barer, og sette dem sammen med et par håndjern i stedet. Deretter festet han hendene opp, og legg dem i håndjern på baksiden av jenta. Han snudde henne over på ryggen i en bevegelse. Hun så seg rundt med glassaktige øyne, som om hun våknet opp fra en vond drøm. Jack smilte ved tanken på at hennes mareritt var langt fra over.

"Våkn opp og møte din nye venn," sa Jack og vinket den nye pisken foran hodet. Den nye pisk var annerledes enn den første, med et tykt lær håndtak og ni tynne nylontråd. Ved slutten av trådene var små jernstykker sikret.

"Å gud nei nei nei!" hun ba. "No more ..."

Jack ga begge brystene et hardt slag hver. De runde globuser bølge kvikk i kontakt med snert av smertefulle jern haler. Jenta skrek og prøvde å snu. Da hun ikke lenger var festet til noe hun kunne ormer på magen. Jack ga henne tilbake et par slag flere til jenta hulkende rullet opp i fosterstilling i et desperat forsøk på å beskytte seg fra pisken.

Jack så ned på henne. Hun virket helt knust da hun lå der. Litt for nedbrutt til det ville være morsomt å piske henne mer. Det var den fornedrelse og ydmykelse som var det beste med å ha en ung vakker jente fanget i kjelleren. Forvandlingen var spennende og det måtte vare så lenge som mulig. Jack hadde ikke bare tenkt å straffe og voldta jenta. Ødeleggelsen av så vakre og uoppnåelige jenta bør fortrinnsvis være et kunstverk i seg selv.

Han bestemte seg derfor for å gi jenta en kort pause. Forlot henne liggende i rommet og låste jerndøren bak seg. Gikk opp i bilen og tok hennes veske fremover. Han åpnet den og rotet gjennom tingene hennes. Den inneholdt mye av kosmetikk og en liten lomme speil. Han gikk ned til kjelleren igjen låste opp døren. Hun var fortsatt krøllet opp på sengen. Iført bare hennes g-streng.

Jack tok tak i henne og satte henne opp i sengen. Hun klynket litt da hun ble tvunget til å sitte på hennes sår rødt utslett.

Jack løftet ansiktet hennes opp og tvang henne til å se på ham.

"Hold kjeft der du blir klam!" sa han. "Nå har jeg hendene fri. Så du har ti minutter på å gjøre deg deilig og du må bare gjøre det godt eller du får mer av det her." Han løftet truer Nine-Tailed pisken igjen.

Han kastet jenta hennes veske og en pakke våtservietter og forlot henne. Han gikk inn på kjøkkenet kneppet en øl opp. Drakk og røykte en sigarett før han kom tilbake. Jenta satt stille og malt med litt skjelvende hender. Hun var ikke helt ferdig, men var allerede godt dolled opp igjen og så nesten tilbake den vakre prinsessen han hadde kidnappet fra byens natteliv bare noen timer siden. Bortsett fra at hun var naken bortsett fra en thong og hadde et sett med røde striper på hver av hennes bryster og alvorlig kvestet baken.

"Fortsett," sa Jack. Han tok en stol og satte seg ned og så på mens hun malte seg ferdig. Hun så seg selv i en liten lomme speil mens hun endte med å sette en rosa leppestift som gjorde Jack ønsker å slutte å mate henne med pikken hans igjen. Hun stoppet bare smukseringen å se redd for ham noen ganger. Jack begynte å røre hans pikk. Han hadde ikke gidder å kle på seg før, og pikken hans var allerede begynt å stige igjen. Han hadde allerede fornærmet og ydmyket jenta omtrent. Nå satt hun og gjorde deilig for ham før han kunne fortsette.

"Veldig bra," sa Jack da hun endelig var ferdig. "Men avtalen kom i ti minutter, og du har brukt et nabolag."

Han reiste seg og gikk mot skremt jente. Faktisk hadde han ingen anelse om hvor lenge hun hadde brukt, men så lenge jenta hadde ingen tidsfornæmmelse gjorde det ikke så mye.

"Sorry!" sa hun. "Jeg gjorde ikke .."

"Det er ingen unnskyldning." sa han alvorlig og grep hendene og begynte å stramme dem godt til i sengens øvre hjørnene på nytt. Hun var fortsatt for redd for å gjøre noen motstand. Kort tid etter at hun ble igjen strukket ut på ryggen. Hennes faste runde bryster sto rett opp i luften. Han Gram stoppet litt på dem. Så store bryster hadde fortsatt god plass til flere røde merker. Han løftet pisken.

"Siden du gikk fem minutter over tiden jeg har besluttet at brystene må ha fem slag hver. Da er du bedre motivert til å skynde når du får en odre i fremtiden."

"Å nei. Ikke mer! Vær så snill!" spurte jenta.

Jack slå brystene hardt ovenfra, så nedenfor. Så fra høyre og venstre. Han likte å se på

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

IndiaAss

IndiaAss

40, Agdenes

Liker du brunt sukker? Da har du kommet til riktig plass, jeg er nemlig full av brunt sukker, vil du slikke av?:-p he he

Kategorier

Arkiv

hits