Prøverummet

Det er tredje gang jeg leste meldingen på telefonen min, tror jeg at jeg er på riktig adresse, instruksjonene i "Store # 69" på adressen. Det vil være "lett" Jeg tror det er et stort kjøpesenter, jeg går for å se at det er rimelig med folk der, jeg finner et kart over kjøpesenteret og prøve å finne ut hvor butikken # 69 er. For noen grunn da butikkene ikke er nummerert på kartet, så jeg er litt forvirret. Jeg prøver å se om det er en butikk som heter "Sixty Nine" ... Det er ikke det.
Jeg ser meg rundt og i samme piper telefonen min, det er en annen melding fra deg, denne gangen med et bilde av bena, har du på deg høye hæler og sorte strømper, og en tekst som sier: «Vi venter på deg, er nær nå "jeg løfter hodet og ser rundt meg for å se om jeg kan se deg, men du er ingensteds å bli sett.
I min iver etter å se deg Jeg ser at noen butikker har tall på deres innspill, er nærmeste butikk nummer 37, går jeg videre til neste som er nummer 39, så jeg figuren at hvis jeg følger den retningen jeg vil ende opp med å finne # 69. en ny melding dukker opp på telefonen min, igjen et bilde av bena, denne gangen med skjørtet løftet opp litt slik at jeg kan se at du er iført stay-ups, og teksten " Hvis du er god, kan du snart se mer, men du må skynde, "min puls er forhøyet for mange grunner nå, det føles som om du vet hvor jeg er, men jeg kan ikke se deg, jeg er opptatt finne deg, og fordi du en gang har klart å vekke mitt ønske i offentligheten.

Relatert bilde

 

 


Til slutt vil jeg handle, det er en to etasjes klesbutikk, og jeg regner med at jeg må finne deg i avdelingen for kvinner, så jeg begynner å gå i den retningen, jeg får tilbake en melding. Nytt bilde, slår bena, strømper og truser hengende mellom lårene. Teksten sier: "De går ned, men du må gå opp 🙂" Jeg er rådvill og pirret, jeg er rett ved siden av rulletrappen, jeg tar sjansen og gå opp med det, jeg kommer til herreavdelingen, en annen melding, denne gangen med et bilde av føttene og truser rundt ankelen med teksten «Flink gutt, du er veldig nær, blir varm. Finn det du ser på bildet," jeg kan føle min kuk svelle i buksen min, jeg kan se øvingsrom iden av rommet og skynder meg der, jeg tar en skjorte og noen bukser på veien, så jeg har en reell grunn til å gå inn i prøverom.
I det kommer jeg på øvingsrom, jeg ser deg skoene og ben i garderoben lengst unna, og truser er nå bare om din venstre fot, jeg smiler når jeg ser det er g-streng som fulgte med undertøy jeg kjøpte for du nylig. New pip, jeg ser på telefonen min "Tampen brenner varmt, og så er jeg" står der med et bilde av din fitte, jeg boksing merke varmen av pikken min og inn i kinnene mine, sette telefonen min på lydløs, jeg ser meg rundt, det er ingen folk rundt ikke engang en selger fra de ansatte. Jeg banke forsiktig på døren og åpner den, og det første jeg ser er dine vakre glitrende øyne og fantastiske smil som smelter meg hver gang jeg ser den. Du griper meg av min skjorte og trekker meg inn i garderoben og hilser meg velkommen med et kyss på leppene mine, jeg slippe klærne jeg hadde i min hånd, og ta deg i armene mine.
Som alltid det som sted og tiden står stille når jeg har deg i armene mine og dine myke lepper mot mine, jeg absolutt har en tendens til å glemme hvor vi er når vi kysser og jeg lukket øynene, men hendene etter min linning og belte gjør meg åpne mine øyne og kan umiddelbart se glimt i øynene som forteller meg at du gjør noe som jeg liker å se frem til. På kort tid, har du klart å åpne mitt belte og bukser og trakk bukser og shorts ned rundt lårene mine.
Du har nå min kuk i hendene og det føles som det vokser hvert sekund du gni det mellom hendene. Du gir slipp på mine lepper og ser ned på pikken min før jeg vet ordet av det, er du ned på knærne med venstre hånd på ræva og høyre hånd rundt pikken min.
Jeg ser ned og se hvordan du er bare om å slikke min pikk fra ballene og opp til tuppen av pikken min, føler deg, hvordan jeg riste fra din berøring og tungen på min pikk.
På toppen av pikken min spiller i sirkler med tungen rett før du åpner munnen helt og tar meg hard kuk i, halvveis gjør du ser opp på meg og se gleden i ansiktet mitt, med min venstre hånd kjærtegner meg ansiktet og håret mens jeg med min høyre hånd har til å støtte meg mot veggen. Jeg stønner av velvære i ferd med å suge min pikk, og det går inn og ut av munnen din fra tid til annen, du tar pikken ut og slikke den med tungen fra roten til toppen, suge deg også på mine barbert ballene mens du kjører pikken min hånd.
Det er røster utenfor testrommet, slik at du står opp og kysse meg igjen på munnen, smake salt av pikken min, du har fortsatt et grep

les mere på naken prat

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

IndiaAss

IndiaAss

40, Agdenes

Liker du brunt sukker? Da har du kommet til riktig plass, jeg er nemlig full av brunt sukker, vil du slikke av?:-p he he

Kategorier

Arkiv

hits