En kveld på byen

Det hadde vært en tøff uke for dem begge, så beslutningen om å gå ut å spise i stedet for å måtte finne, kjøpe dagligvarer og lage mat selv, var lett.
De satte seg ned på den lille tapas restaurant i Jaeger. Hun hadde tatt en stram lår-lengde svart kjole som avslørte hennes vakre kurver, svart hold-up strømper og høyhælte sandaler. Hun visste det viste seg da hun dullede opp litt og nøt å føle øynene på ham når han stjeler for å se på henne. De spiste og snakket lenge om en uke de hadde vært gjennom, og det var tydelig hvor godt kjent og respektert hverandre.

Så reiste hun seg og gikk på toalettet. Hun kom tilbake, satte seg ned og ga ham hva hun hadde i hånden - hennes lille blonder truser. Han fikk en synkende følelse. Ideen om at hun satt overfor ham uten truser var sexy og han kunne kjenne varmen bredde fra magen hans.
Plutselig kunne han også føle hennes foten mellom beina hans. Under duken hadde hun tatt en sko og forsiktig kost hans kuk mens hun uskyldig satt med sitt glass vin i hendene med albuene på bordet. Hun så ham frimodig i ansiktet. Han vokste umiddelbart. De satt lenge og likte den. Alt var perfekt - hun var så vakker med levende lys, kunne han føle hennes sexy foten masserer ham, og hvis han ville, kunne han la hånden opp under kjolen og føle hennes varme fang. Han hadde aldri trodd det skulle stoppe, men vil også ha mer!
Han ba om regningen, betalte og hjalp henne med kåpen.

De ruslet rundt og nøt det gode humøret fredag ​​i byens små gater. De stoppet og kysset - dyp og lang. Hun stakk tungen dypt inn i munnen hans. Hun smakte deilig. De gikk på. "La oss finne et sted hvor vi kan danse," sa hun, og så ham entusiastisk i øynene. Han smilte til henne og nikket. Han elsket hvordan hun kunne bli svimmel som en liten jente da hun fikk en god idé.
Han hadde fortsatt trusen i lommen, og hadde problemer med å konsentrere og når de passerte en skygge døråpning, trakk han henne inn. Han snudde henne og trakk henne fast aksjon mot ham som hennes vakre rumpa presset mot pikken hans. Med en hånd grep han begjærlig på henne en lubben bryst, mens den andre fant veien ned mellom bena hennes. Hun la hodet bakover på skulderen hans. Han kysset henne på halsen og strøk fingrene massere klitoris, først stille, deretter mer og mer intens, før hun til slutt gispet og bena skalv under hennes. Han kunne føle hennes tilfredsstillelse kjører ned lårene, smilte for seg selv og kysset henne på kinnet før de gikk videre.

Den lille kafeen hadde levende musikk av en trio som spilte Latin inspirert musikk. De bestilte to mojitos og satte seg på en sofa ved siden av hverandre.
Musikken var vanskelig å sitte stille. Hun hadde kåpen i fanget og under han lot hånden lysbilde opp mellom bena litt fra hverandre. Hun så overrasket ham med et blikk som sa: Hey-hey, din hottie, men han kunne føle at hun sprer bena litt mer slik at han bedre kunne få til. Han rørte forsiktig på henne, og hun lukket øynene.
Hun var fortsatt våt. Han tok hånden hennes i munnen og sugde sakte fingeren. Hun bet seg spontant i underleppen ved synet.
"Kom," sa han og trakk henne opp på dansegulvet. Musikken var sensuell og de danset tett. Han holdt henne i den ene hånden opp foran brystet hans og presset hoftene mot med den andre i hennes korsryggen. Hans ben presses lett mellom henne og han kunne føle hennes gni mot ham i takt med musikken. De så hverandre i øynene og verden sto stille.
De danset lenge - bare nøt å føle hverandres kropper flytte rytmisk som en.
Mens de satt i bilen, kunne han ikke vente lenger. "Vil du gjøre noe for meg?" spurte han, og hun så på ham og visste umiddelbart hva han ville - "Selvfølgelig skatt". Hun pakket buksene nede, tok ham i munnen og begynte å suge hans kuk lidenskapelig. Han lukket øynene og kjente hvordan han ble overmannet av uformell glede. Du er verdens vakreste kvinne - vakker og kjærlig, romantisk og slem, og ikke minst raus, tenkte han. Hennes tungt arbeid deftly og det tok ikke lang tid før han måtte gi seg og kom i munnen hennes. Hun var grådig av før hun hadde tappet ham for alt han hadde, og deretter satte seg opp og så på ham.
"Takk skatt" sa de i munnen på hverandre og lo.

I bilen hjem, hun var så avslappet at hun sovnet. Han gled hånden mellom bena hennes og hjalp hennes drømmer i riktig retning. Hun stønnet lavt i søvne, og det tok ikke lang tid før han kunne føle hans kuk vokse igjen. Jeg kan ikke vente - jeg vil ha henne nå, tenkte han, og bestemte seg for å dra over på resten stoppe noen få kilometer fremover. Da han slått av bilen våknet hun. "Hvor er vi?" spurte hun, litt forvirret. "Jeg vil knulle deg her og nå!" sa han bestemt, men med et smil. Kroppen hennes er fremdeles påvirket av hennes varme drøm, så hun var umiddelbart på ideen. Han åpnet bakluken og hun la seg ned ne

les mer om

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

IndiaAss

IndiaAss

40, Agdenes

Liker du brunt sukker? Da har du kommet til riktig plass, jeg er nemlig full av brunt sukker, vil du slikke av?:-p he he

Kategorier

Arkiv

hits